Macedonian Society Of Physiotherapists

SOMA игли за Dry nedlling

.Иглите SOMA се изработени од најквалитетен јапонски хирушки челик и се екстремно издржливи. Исто така се флексибилни што ги прави совршени за изведување на техниката  dry needling.За дополнителна удобност на пациентот и полесна апликација, секоја игла има пластичен апликатор. Стерилно пакување од 100 игли  е со цена од  495 ден.