Macedonian Society Of Physiotherapists

Настани

Годишно Месечно Неделно Дневно Листа
јануари 2024

ERGON Basic course (IASTM) January 2024

Mакедонското физиотерапевтско здружение во соработка со ERGON® Academy организира курс за мобилизација на меките ткива со помош на инструменти (IASTM) . Курсот ќе се одржи во Скопје на 20/21 јануари 2024 ...
20 - 21 Јан
09:00 - 17:00
Скопје
Skopje 1000
февруари 2024

Dry needling Level 1 2024

Наскоро  курс за Dry needling  во Скопје, Македонија! 📚 Македонското физиотерапевтско здружение во соработка со Physioverse Academy од Хрватска започнува соработка во организација на едуактивни настани .  Академијата Physioverse и Македонското физиотерапевтско здружение го организираат најсеопфатниот курс за Dry needling што досега бил организиран во Македонија. ...
17 - 18 Фев
09:00 - 18:00
Zan Mitrev Clinic
Bledski dogovor No.8 Skopje ,Macedonia
No event found!