Macedonian Society Of Physiotherapists
Easy flossing курс март 2023

Easy flossing курс март 2023

Македонското физиотерапевтско здружение во соработка со Easy Flossing Academy (Germany) организира курс Easy FLOSSING на 25.03.2023 во периодот од 9-17 часот во аудиториумот во Жан Митрев клиника во  Скопје .Инструктор на курсот ќе биде Ивица

Блаже Арсов
On декември 9, 2022
Прочитај повеќе
Habys стануваат нови професионални соработници на компанијата Елмед доо од Скопје.

Habys стануваат нови професионални соработници на компанијата Елмед доо од Скопје.

„Квалитетот на нашите производи не е случајност, приоритет е.“ – Habys, Полска Водени од ова мото и идеологија, Habys стануваат нови професионални соработници на компанијата Елмед доо од Скопје а со самото тоа и партнери

Блаже Арсов
On декември 7, 2022
Прочитај повеќе
ПРИПРАВНИЧКИ СТАЖ И СТРУЧЕН ИСПИТ ЗА ФИЗИОТЕРАПЕВТИ СО СРЕДНО,ВИШЕ И ВИСОКО ОБРАЗОВАНИЕ

ПРИПРАВНИЧКИ СТАЖ И СТРУЧЕН ИСПИТ ЗА ФИЗИОТЕРАПЕВТИ СО СРЕДНО,ВИШЕ И ВИСОКО ОБРАЗОВАНИЕ

Според законот за здравствена заштита на Република Македонија секој здравствен работник пред да започне со работна дејност потребно е да помине приправнички стаж и да положи државен испит за да се стекне со лиценца за работа .

Блаже Арсов
On ноември 23, 2022
Прочитај повеќе
FASCIA BODYWORK LEVEL I

FASCIA BODYWORK LEVEL I

FASCIA BODYWORK LEVEL I Македонското физиотерапевтско здружение ви го претставува следниот курс "FASCIA BODYWORK" LEVEL I кој ќе се одржи на 11-12 февруари 2023 во Скопје во соработка со здружението "Екуилибрис" од Србија . Станува

Блаже Арсов
On ноември 3, 2022
Прочитај повеќе

Почитувани колеги
Физиотерапевти

После голем број на премрежија ,нефер игри и поделби помеѓу нас ,време е да се обединиме, за да си ги оствариме правата како физиотерапевти кои ни следуваат исто како и нашите колеги во светот и да го продолжиме патот кој го трасиравме. Сите добро намерни колеги кои се изморени од меѓусебните борби на двете досегашни здруженија слободно нека ни се обратат доколку сакаат да бидат членови на новото здружение – ” МАКЕДОНСКО ФИЗИОТЕРАПЕВТСКО ЗДРУЖЕНИЕ ”.

Македонското физиотерапевтско здружение е невладина стручна организација која има за цел да креира политики за создавање на услови за донесување на закон за воведување на самостојна физиотерапевтска пракса и формирање на физиотерапевтска комора за лиценцирање на физиотерапевтите на територијата на Република Македонија . Ние сме создадени за да обединуваме !!! Ве очекуваме !

НАШИ ЦЕЛИ

Организирање на физиотерапевтски стручни и научни собири со цел едукација и доедукација

Заштита на интересите на физиотерапевтите и физиотерапевтскиот труд

Координација и усогласување на работата на членовите на здружението на територијата на Република Македонија

Поттикнување и активирање на членовите на МФЗ во напорите за афирмација и развој на физиотерапевтската теорија и практика

НАСТАНИ

ПРЕПОРАЧАНИ
ПРОДУКТИ

Листа на сите препорачани продукти од Здружението.

Внесете ја вашата Е-mail адреса за да добивате известувања.

НАШИ ПАРТНЕРИ