Macedonian Society Of Physiotherapists

Habys стануваат нови професионални соработници на компанијата Елмед доо од Скопје.

„Квалитетот на нашите производи не е случајност, приоритет е.“ – Habys, Полска

Водени од ова мото и идеологија, Habys стануваат нови професионални соработници на компанијата Елмед доо од Скопје а со самото тоа и партнери на Македонското физиотерапевтско здружение .

Квалитетот на производите на HABYS е резултат на 21 година искуство и плод на напорна работа на инженери, дизајнери и стилисти кои секојдневно соработуваат со клиентите. Habys брендот е гаранција за уникатен квалитет проследен со исклучителна рачна изработка. За себе го тврдат, а ние го потврдуваме, следново:

Задоволството е загарантирано

Ние сме сигурни дека нашите кревети се најдобрите на пазарот, затоа сите наши производи се предмет на единствена гаранција за квалитет.

Безбедност и сигурност

Нашите производи се направени единствено од материјали и компоненти со врвен квалитет, произведени од сигурни и внимателно одбрани добавувачи.

Атрактивен дизајн

Естетскиот изглед и удобноста при користење се загарантирани. Модерниот дизајн и големиот избор на бои се карактеристики кои ги издвојуваат производите на Habys од конкурентните. Благодарение на ваквата разноврсност, нашите кревети наоѓаат примена во козметички салони, физикални ординации, масажни и спа центри.

Удобноста пред сè!

За да овозможиме поголема удобност и сигурност во терапевтските искуства, нашата опрема е дизајнирана во соработка и по препорака од професионалци.

Деталите се важни!

Ѓаволот е во деталите. Некои составни елементи може да се чинат неважни меѓутоа вистинските професионалци ги ценат нашите решенија заради искуствата од секојдневната пракса.

Prestige REH – столчето за масажа e удобно, функционално и совршено како алатка за теренски техники. Овој бестселер се одликува со:

  • Флексибилна полица за раце со прилагодлив агол на навалување и висина;
  • Икслучително удобен отвор за лице – 2D Ergo;
  • Брзо и едноставно подесување на височина на седиште со 2 механизми ;
  • Меки и удобни потпирачи за колена;
  • Тркала за лесна подвижност.

Столчето едноставно се прилагодува на постурата на пациентот со што придонесува до природен комфорт како и зголемена ефективност на третманот. Неговата компактна големина и лесна преносливост овозможува професионален третман во секој простор.

Посебно внимание би му посветиле и на AGILA 4 електричниот кревет кој благодарение на:

– уникатниот и модерен дизајн;

– функционалноста и одличната ергономија;

– пристапната цена,

од 2020 година во Полска брои повеќе од 1100 задоволни сопственици. Позитивните искуства со локалните корисници ја поттикнуваат компанијата веќе во 2022 година да го направи овој производ достапен и за нашата земја.

При изборот на кревет за масажа и мануелни техники секогаш се земаат предвид неговата големина и тежина. Во суштина колку е поудобен креветот, толку е поголем и потежок со што се отежнува неговата преносливост.

На пример, ултра-лесниот Aero 165×60 тежи приближно 12 kg, Panda Al 180×60 14 kg додека супер удобниот Gallo Plus 200×76 21 kg!

Освен димензиите и тежината на креветот, веројатно се соочувате и со следниве дилеми:

🔷 дрвена или алуминиумска конструкција?

🔷 потенок или подебел сунѓер?

🔷 подобра опција е додаток за глава или удобен отвор за лице?

🔷 од колку подвижни сегменти да се состои креветот?

Погледнете споредба на сите преносни кревети за масажа на HABYS, консултирајте се со нас и Елмед доо за да направите информирана одлука компатибилна на вашите потреби.