Macedonian Society Of Physiotherapists

Промоција на членство во МФЗ

Почитувани колеги физиотерапевти, Македонското физиотерапевтско здружение со цел да ги обедини сите физиотерапевти во Македонија нуди можности за поедноставно и побрзо зачленување. Сметаме дека сите треба да добијат можност да бидат дел од Македонското физиотерапевтското здружeние и затоа ние ви нудиме промотивно зачленување во здружението со гратис од 6 месеци доколку се уплати годишна членарина за 2019 до крајот на декември 2018 година.

Бенефиции за сите редовни членови на МФЗ :
* квалитетна едукативна програма
* субвенционирано учество на семинари/курсеви/работилници
* попусти при набавка на производи од нашите пријатели
* бесплатно користење на сервисот за физиотерапевти www.fizioterapevti.mk
Биди дел од Македонското физиотерапевтско здружение на следниот линк https://mfz.mk/clenstvo/

Примерок на уплатница за уплата на членство:

[vc_gallery type=”image_grid” images=”9565″]

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *