Macedonian Society Of Physiotherapists

Моето срце во сите бои – HEROES’ CAMP

Оваа година, од 9-ти до 15-ти јули се одржа традиционалниот летен камп „Моето срце во сите бои – HEROES’ CAMP” на којшто учествуваа деца кои имале интервенции или операции на срце во ZAN MITREV CLINIC .Кампот се одржува  10 години по ред во заедничка соработка со Црвениот крст на град Скопје  во прекрасниот амбиент на одморалиштето „Солферино” во Струга.

Прочитај повеќе