Macedonian Society Of Physiotherapists

Првата македонска мрежа на физиотерапевти.мк

Почитувани колеги ,Македонското физиотерапевтско здружение на 8ми септември по повод меѓународниот ден на физиотерапевтите 2018 година направи промоција и на првата македонска интернет мрежа за физиотерапевти www.fizioterapevti.mk.

Оваа мрежа е наменета за физиотерапевтите кои сакаат да се промовираат себе си со свои едукативни текстови наменети за пациенти , а воедно и да бидат дел и од Македонската мапа на физиотерапевтите со која ќе им помогнеме на пациентите полесно да дојдат до професионален третман.
Регистрацијата е бесплатна за сите членови на Македонското физиотерапевтско здружение во текот на 2018/2019.
Повеќе информации на следниот контакт +38970772122 .

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *