Macedonian Society Of Physiotherapists

Course ” Zensegrity ” 3 дел

Македонското Физиотерапевтско Здружение, со цел да го промовира новиот холистички пристап кон пациентот во процесот на медицинската рехабилитација, организира КУРС за „ZENSEGRITY“ модул 3 ( екстремитети ), која се промовира за прв пат во Македонија, на Балканот.

We talk about walking, axis of the leg, pathologist of the knee, ankle, hip. Elbow, wrist follow.
In addition we will learn about medical flossing and neuromobilisation of peripheral nerves in the arms and legs.

It will be busy, it will be hard, it will be worth it!!!!!

Курсот ќе се одржи на англиски јазик .
**10% попуст за сите членови на МФЗ

Пријавување на следниот емаил :
contact@mfz.mk со назнака ZENSEGRITY2018
или на 070/772122

Дата

23 - 25 Ное 2018
Expired!

Време

09:00 - 12:00

Локално Време

  • Временска Зона: America/New_York
  • Дата: 23 - 25 Ное 2018
  • Време: 03:00 - 06:00

Локација

Штип, 2000 Штип, П. Југословенска Репуб. Македонија
Штип, 2000 Штип, П. Југословенска Репуб. Македонија
QR Code

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *