Macedonian Society Of Physiotherapists

Конференција ” Новости во физиотерапија “

“Новости во физиотерапија” 24 – 25 февруари Штип со почеток во 11:00

Настанот ќе се одржи во Универзитет “ Гоце Делчев ” – Кампус 2, Предавална бр. 3 – Штип

Регистрација на учесници : 10:30ч


1 ден

11 : 00h Отварање на конференцијата -Поздравен говор – Претседател на МФЗ Дипл. Фт. Блаже Арсов и Проф. Д-р Рубин Гулабоски .

11 : 30h Рехабилитација на цервико – артроза – Магистер по мед.рехабилитација и ерготерапија-Тамара Страторска
11 : 45h Промоција на концептот ZENSEGRITY – Дипл. Фт Моника Колевска Димова
12 : 00h Примена на ТКМ при третман на Сколиоза -Дипл. Фт. Билјана Ангеловска
12 : 15h Промоција на брендот ФИТАЛП – Фитофарм -комерцијална презентација
12 : 30h Функционална магнетна стимулација – ТЕСЛА СТИМ -Комерцијална презентација Елмед

Кафе пауза

13 : 00h Примена на ТКМ при пареза на n. trugeminus – Д-р Васка Спаскова
13 :15h Дисфункција на темпоромандибуларен зглоб – Дипл. Фт.и Бовен практичар Мартин Митевски
13 : 30h Компресивна терапија – функционални производи за третман на заболување на вените – Медикус хелп – Комерцијална презентација
13:45h MottoMed индивидуални тренажери- Фила Фарм -Комерцијална презентација
14 :00h Флексофитол – Евофарм – Комерцијална презентација

Затварање на конференцијата
Коктел


2 ден

Работилница на тема “Мануелна терапија и мобилизација на ‘рбетен столб”.
Регистрација на учесници : 10:30ч
Почеток во 11:00ч.

 

Бројот на учесници е ограничен.
Предавач доц. Д-р Тоше Крстев

Работилницата ќе се одржи во Универзитет Гоце Делчев – Кампус 2, Предавална бр. 13 – Штип


Регистрација за учество на конференцијата на следниот monika.koleva@mfz.mk ; biljana.angelovska@mfz.mk или на телефонскиот број : 070772122
Котизацијата за студенти изнесува 300 денари,
за членови на МФЗ изнесува 400 денари
а за сите останатите физиотерапевти изнесува 600 денари.

Уплата на котизација на жиро-сметката при НЛБ ТУТУНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ 210072165990137 .
Сите колеги кои имаат уплатено преку банка да ги носат со нив уплатниците , за да може да ја докажат својата уплата.

Дата

24 - 25 Фев 2018
Expired!

Време

11:00 - 14:00

Локално Време

  • Временска Зона: America/New_York
  • Дата: 24 - 25 Фев 2018
  • Време: 05:00 - 08:00

Локација

Штип, 2000 Штип, П. Југословенска Репуб. Македонија
Штип, 2000 Штип, П. Југословенска Репуб. Македонија

Next Event

QR Code

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *