Macedonian Society Of Physiotherapists

Web семинар за Cyriax концепцијата со слободен достап

Почитувани Колеги,

Предстои web семинар за Cyriax концепцијата со слободен достап.

Tемата на семинарот е :

“Mechanical low back pain ? Sacroiliac, facet joint, derangement ? Discover how to differentiate between those disorders, based on objective clinical elements.”
Повеќе информации на линкот за регистрација:
https://app.webinarjam.net/register/30035/c70e8df9c6

Предавач : Steven De Coninck, Belgium

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *