Macedonian Society Of Physiotherapists

Workshop ” Noninvasive mechanical ventilation “

Работилница на тема “Неинвазивна механичка вентилација и респираторна физиотерапија”
датум: 02.декември
Локација :во конгресната сала на специјализирана болница “Жан Митрев”
Котизација: 500 денари за членови на здружението
1200 за останати здравствени работници.
Уплата на Трансакциска сметка
НЛБ ТУТУНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ
210072165990137 со назнака ” Работилница НИВ ” максимален број на учесници 18 со претходна уплата и најава на president@mfz.mk nikodin.veljanoski@mfz.mk
или на +38970772122

Дата

02 Дек 2017
Expired!

Време

12:00 - 12:00

Локално Време

  • Временска Зона: America/New_York
  • Дата: 02 Дек 2017
  • Време: 06:00 - 06:00

Локација

ZAN MITREV
Bulevar Ilinden 113 Skopje 1000
QR Code

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *