Macedonian Society Of Physiotherapists

Dry needling Level 1 2024

Наскоро  курс за Dry needling  во Скопје, Македонија! 📚

Македонското физиотерапевтско здружение во соработка со Physioverse Academy од Хрватска започнува соработка во организација на едуактивни настани .

Академијата Physioverse и Македонското физиотерапевтско здружение го организираат најсеопфатниот курс за Dry needling што досега бил организиран во Македонија.

👉 Како студент на курсот Dry needling Ниво 1, ќе научите како ефикасно да лекувате ишијас, синдром на пириформис, цервикобрахијален синдром, Thoracic outlet syndrome,и многу повеќе.

👉Исто така, ќе добиете БЕСПЛАТНИ игли за започнување на вашата работа, детални скрипти со сите потребни информации од курсот и подарок маица од Physioverse Academy.

 • 00

  денови

 • 00

  часови

 • 00

  минути

 • 00

  секунди

 • Date & Ticket
 • Attendee Info
 • Payment
 • Complete
Котизација за учество на курс за членови на МФЗ
24700 денари
Available Карти: 14
The Котизација за учество на курс за членови на МФЗ ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Kотизација за учество на физиотерапевти кои не се членови на МФЗ
28000 денари
Available Карти: 8
The Kотизација за учество на физиотерапевти кои не се членови на МФЗ ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Дата

17 - 18 Фев 2024

Време

09:00 - 18:00

Локално Време

 • Временска Зона: America/New_York
 • Дата: 17 - 18 Фев 2024
 • Време: 03:00 - 12:00

Повеќе инфо

Read More

Локација

Zan Mitrev Clinic
Bledski dogovor No.8 Skopje ,Macedonia
Website
https://www.zmc.mk
Категорија
Macedonian society of Physiotherapists

Organizer

Macedonian society of Physiotherapists
Phone
+38970772122
Email
president@mfz.mk
Website
https://mfz.mk
РЕГИСТРАЦИЈА
QR Code

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *