Macedonian Society Of Physiotherapists

“Мануелна терапија И мобилизација на периферни зглобови глобови”

Работилница
” Мануелна терапија и мобилизација на периферни зглобови”
21 март 2020 Штип УГД Кампус 2

Информации на телефон 070772122 или на емаил president@mfz.mk

Предавач доц. Др. Тоше Крстев
Максимален број на учесници 30 физиотерапевти.

Котизација 300 денари за студенти членови на МФЗ а за сите други членови 500 денари.

Формулар за регистрација

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfljVbHhDUQLbk9ZWfyuVpCB7dpOCeIOmH-iHmZNZQ-uouc-A/viewform

Дата

21 Мар 2020
Expired!

Време

10:00 - 13:00

Локално Време

  • Временска Зона: America/New_York
  • Дата: 21 Мар 2020
  • Време: 05:00 - 08:00

Локација

Штип, Република Македонија
Штип, Република Македонија

Next Event

QR Code