Macedonian Society Of Physiotherapists

Кинезио-семинар и работилица на 21 Април 2019

Македонското физиотерапевтско здружение во соработка со компанијата ФИЛА-ФАРМ од Скопје организира Кинезио-семинар и работилица  на 21.април 2019 година во 10 часот во  Жан МИтрев Клиник Скопје,гостин на семинарот ќе биде Др.Кензо Касе иноваторот на кинезиотејпингот техника .
Регистрација за учество може да се направи на следниот е-маил president@mfz.mk или на 070772122 .
Котизација за членови на МФЗ е 1000 денари а за сите други 1200 денари .
Котизацијата треба да биде уплатена на следната жиро сметка 210072165990137 во НЛБ ТУТУНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ  ,
најдоцна до 15 април 2019

Дата

29 Апр 2019
Expired!

Време

08:00 - 17:00

Локално Време

  • Временска Зона: America/New_York
  • Дата: 29 Апр 2019
  • Време: 02:00 - 11:00

Next Event

QR Code

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *