Macedonian Society Of Physiotherapists

41 конференција на европската асоцијација за цистична фиброза

Во перидот од 6 до 9 јуни во Белград ќе се одржи 41 конференција на европската асоцијација  за цистична фиброза”  ECFS .

На следниот линк https://www.ecfs.eu/belgrade2018  можете да ги најдете информациите за регистрација и научната програма на конференцијата .

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *