Macedonian Society Of Physiotherapists

mfz.mk нуди испорака во Скопје  и до сите градови во Македонија.

Испорака во СКОПЈЕ:

Нарачаните производи кои се на залиха, се нарачани и уплатени  до 20:00 часот во работните денови и Сабота до 13:00 часот, ќе ви бидат испорачани истиот ден до 21:30 часот. Нарачките после 20:00 во работни денови и после 13:00 часот во Сабота ќе бидат испорачани наредниот работен ден. Достава нема да се врши во Недела и Празници. Пред достава ќе бидете контактирани на телефонскиот број за конктакт.

Производите кои во моментот се на залиха, а се нарачани надвор од горенаведените периоди за нарачки или во ден на државен празник, ќе ви бидат испорачани првиот нареден работен ден во периодот од 10:30 до 21:30 часот.

Трошоците за испорака се следни:

  • БЕСПЛАТНА испорака за Скопје (Ново Лисиче, Аеродром, Центар, Кисела Вода, Карпош,
  • За регионите во околината на Скопје (Чаир, Бутел, Ѓорче Петров, Гази Баба,Припор) за нарачки под 1200 денари се наплаќа достава од 40 денари. За нарачка над 1201 денар испораката е БЕСПЛАТНА

Трошоците за испорака во околина на Скопје се следни:

  • За направена нарачка до 2400 денари, за испораката на истата нарачателот ќе плаќа фиксен трошок од 150 денари.

За нарачка направена над 2401 денари испораката ќе биде БЕСПЛАТНА.

Испораката за градовите во Македонија е по карго од 2-3 работни денови.

Трошоците за испорака во градовите ви Македонија се следни:

  • За направена нарачка до 3900 денари, за испораката на истата нарачателот ќе плаќа фиксен трошок од 200 денари.
  • За нарачка направена над 3901 денари испораката ќе биде БЕСПЛАТНА.

Последно ажурирано на 27.12.2022 година.