Macedonian Society Of Physiotherapists

Скопски Маратон 2018

Оваа година на скопскиот маратон активно учествуваше и аматерскиот тим #run4funMacedonia ,во кој е дел и  нашиот колега Дипл.физиотерапевт Александар Шарковски .

Тимот  е составен од четворица ентузијасти кои сакаат да го промовираат здравиот начин на живеење со учеството на голем број маратони во Македонија и регионот. Македонското физиотерапевтско здружние го подржа нивното учество на Скопксиот маратон и им честита на освоеното деветто место во штафетна трка во категоријата 4*10 км и ја  истрчаа патеката за 3 часа и 28 минути  од пријавни 57 учесници . Истотака тимот #run4funMacedonia беше подпомогнат и од компанијата  FITOFARM со производи од брендот #Fitalp кои се препорачан производ на македонското физиотерапевтско здружение .

Македонското физиотерапевтско здружение ги повикува сите колеги,членови на здружението кои сакаат да го промовираат здравиот начин на живеење на вакви или слични настани да се пријават за да бидат подржани од здружението.

[vc_gallery type=”image_grid” images=”9232,9233,9234,9235,9236,9245,9247″]

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *