Macedonian Society Of Physiotherapists

Работилница – 25ти Фебруари

На 25 фебруари во соработка со универзитетот Гоце Делчев во Штип се одржа работилница на тема “Мануелна терапија и мобилизација на ‘рбетен столб” работилницата беше водена од  доц. Д-р по мануелни техники  Тоше Крстев. Работилницата беше посетена од 30 физиотерапевти членови на Македонското физиотерапевтско здружение кои во периодот од неколку часови имаа можнсот да ги запознаат основите на мануелните техники за мобилизација на рбетниот столб . Извонредниот и добро познат Др.Тоше на присутните им ги пренесе своите искуства од областа на мануелната терапија .

Поради големиот интерес за учество на оваа работилница , Македонскто физиотерапевтско здружение  им излезе во пресрет на своите членови и наскоро ќе ја одржи и  втората средба предводена од Др.Тоше. Сите заинтересирани да се пријават на следните е-маил адреси  monika.koleva@mfz.mk ; president@mfz.mk или на слениот телефонски бр. 070772122 .  Терминот наскоро ќе биде објавен.

[vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”9130,9131,9132,9135,9136″][/vc_column][/vc_row]

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *