Macedonian Society Of Physiotherapists

Ново Партнерство: Physio Gnosis

Македонско физиотерапевтско здружение потпиша договор за соработка со компанијата за едукација на физиотерапевти и здравствени работници Physio Gnosis од Софија , и на своите членовите им обезбеди можност да учествуваат на курсеви и семинари во Бугарија ,по специјални понуди.

Ние како професионално здружение ,се трудиме на сите наши колеги да им ги доближиме новостите во областа на нашата професија со цел навремено и редовно вршење на доедукација .

 

За повеќе инфо : president@mfz.mk 070/772122

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *