Macedonian Society Of Physiotherapists

МРТ1 – Кампања за Цистична фиброза

Претседателот на МФЗ Блаже Арсов Blazhe Arsov гостуваше во утринската програма на Македонската Телевизија заедно со претседателката на Здружението за цистична фиброза Snezana Bojcin со цел промоција на кампањата #Chromo7

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *