Macedonian Society Of Physiotherapists

Медикус Хелп -10% на секој член

Компанијата Медикус Хелп како подржувач и соработник на Македонско физиотерапевтско здружение одобрува попуст од -10% на секој член на здружението при купување во специјализираните продавници на Медикус Хелп.Попустот се остварува со прикажување на вашата членска картичка .

Повеќе за производите на следниот линк: medicushelp.com.mk

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *