Macedonian Society Of Physiotherapists

Конгрес (18-20 Мај) – Струга

Почитувани,

Унијата на ЗМСТАСЛ предводени од Здружението на медицински сестри, техничари, акушерки и стоматолошки сестри „За нас“ Ве поканува на првиот конгрес со меѓународно учество.


Конгресот ќе се одржи на 18-ти, 19-ти и 20-ти мај во хотел „Дрим“ – Струга.

ТЕМА: „ГРАДЕЊЕ НА ТИМОВИ ВО ЗДРАВСТВЕНАТА ЗАШТИТА ЗА ПОДОБРА И СОВРЕМЕНА ЗДРАВСТВЕНА ГРИЖА НА ПАЦИЕНТИТЕ“.

*Отварањето на конгресот е закажано за 18-ти мај со почеток од 17 часот.

Цена на котизација: 500 денари
(се плаќа на денот на пристигнувањето на конгресот
или на ж-ска на здружението „ЗА НАС“)

ж-ска 530010301995174 (Охридска Банка)
Цел на дознака: ЗА КОНГРЕС

Резервации и дополнителни информации за сместување во хотел Дрим:
sales@drim.com.mk
hdrim@t-home.mk
tel:075 266 844 Elizabeta Markovska
tel:070 347 269 Kliment Verush

*сместувањето во хотел „Дрим“ е по сопствен избор

*******************************************************
КРАТКО СИЖЕ – ПРОГРАМА НА КОНГРЕСОТ

ПРВ КОНГРЕС СО МЕЃУНАРОДНО УЧЕСТВО НА УНИЈАТА НА ЗМСТАСЛ ПРЕДВОДЕНИ ОД ЗМСТА – ЗА НАС

18-ТИ МАЈ (ПЕТОК)
************************
12:00 ПРИСТАП И РЕГИСТРАЦИЈА НА УЧЕСНИЦИТЕ
Котизацијата изнесува 500 денари,
Вклучува материјали за следење на предавањата и сертификат

17:00 СВЕЧЕНО ОТВАРАЊЕ НА КОНГРЕСОТ

20:00 ДРУГАРСКА ВЕЧЕР

________________________________________
19-ТИ МАЈ (САБОТА)
*************************
10:30 СТРУЧНИ ПРЕДАВАЊА (ПРВ ДЕЛ)
13:30 ПАУЗА ЗА РУЧЕК

15:00 СТРУЧНИ ПРЕДАВАЊА (ВТОР ДЕЛ)
ПЛЕНАРЕН ДЕЛ НА ОКРУГЛА МАСА

20:30 СВЕЧЕНА ВЕЧЕРА
________________________________________
20-ТИ МАЈ (НЕДЕЛА)
*************************
10:00 ЕВАЛУАЦИЈА НА СИМПОЗИУМОТ
ЗАКЛУЧОК НА СИМПОЗИУМОТ
ПРОГЛАСУВАЊЕ НА НАЈДОБРИТЕ ПРЕЗЕНТАЦИИ
ПРЕДАВАЊЕ НА СЕРТИФИКАТИТЕ
ИНФОРМИРАЊЕ ЗА ЗБОРНИК НА ТРУДОВИТЕ

12:00 КРАЈ НА КОНГРЕСОТ

*Деталниот список на трудови кои ќе бидат презентирани ќе биде вметнат во програмата на денот на отварањето на конгресот

**Другарската вечер и Свечената вечера не се вклучени во котизацијата

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *