Macedonian Society Of Physiotherapists

Кинезио-семинар и работилица на 21 Април 2019

Македонското физиотерапевтско здружение во соработка со компанијата ФИЛА-ФАРМ од Скопје организира Кинезио-семинар и работилица  на 21.април 2019 година во 10 часот во  Жан МИтрев Клиник Скопје,гостин на семинарот ќе биде Др.Кензо Касе иноваторот на кинезиотејпингот техника .

Регистрација за учество може да се направи на следниот е-маил president@mfz.mk или на 070772122 .Котизација за членови на МФЗ е 1000 денари а за сите други 1200 денари .Котизацијата треба да биде уплатена на следната жиро сметка 210072165990137 во НЛБ ТУТУНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ  ,најдоцна до 15 април 2019

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *