Macedonian Society Of Physiotherapists

Кампањата ХРОМО 7 ПРОДОЛЖУВА!

Македонското физиотерапевтско здружение ве кани на проекција на белгискиот филм Adem (Кислород), 15 април 2019, 18:00 часот, Кинотека на Република  Македонија во склоп на кампањата ХРОМО 7 која се спроведува во партнерство со Здружението за Цистична фиброза на Македонија .

„Кислород“ е филм за двајца млади луѓе, кои ги спојува ретката болест – цистична фиброза – нивните релации со семејството и љубовта која ја откриваат во болничките ходници. Извонредна сторија, добитник на 9 награди и 10 номинации на филмските фестивали.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *