Macedonian Society Of Physiotherapists

ЗЕНСЕГРИТИ Модул 3

Во периодот од 23-25 ноември 2018 година во Штип се одржа третиот модул од курсот Зенсегрити на кој учествуваа 26 физиотерапевти од Македонија и Косово .

Едукацијата беше спроведена од страна на Кристоф Струмф од Германија и Ален Лилиќ Словенија . На третиот модул фокусот беше насочен  на третманот на екстремитетите , а веќе е закажан и терминот за 4 модул кој ќе се одржи во мај 2019 и тогаш Македонија ќе биде богата со околу 25 Зенсегрити практичари кој ќе бидат на располагање на македонските граѓани.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *