Macedonian Society Of Physiotherapists

ЕУ конференција за цистична фиброза во Ливерпул 2019

Македонското физиотерапевтско здружение како претставник на интернационалната физиотерапевтска група за цистична фиброза IPG/CF ги информира сите заинтересирани колеги физиотерапевти дека е започнат процесот за регистрација за учество на европската конференција за цистична фиброза во Ливерпул 2019 година .

Сите потребни информации може да се проследат на следниот линк . За повеќе информации пишете ни на president@mfz.mk

https://www.ecfs.eu/liverpool2019/registration

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *