Macedonian Society Of Physiotherapists

Елмед ДОО -10% на секој член

Почитувани колеги! Македонското Физиотерапевтско Здружение во соработка со компанијата Елмед ДОО – Скопје која е генерален застапник за Iskra Medical Ви нуди одлична можност за соработка!

При купување на апарати и опрема за физиотерапија од брендот Iskra Medical во вредност поголема од 500€ до 2000€ ,сите членови на МФЗ кои имаат уплатено годишна членарина за 2018 добиваат 10% попуст на истите само со приложување на членската картичка од МФЗ при самото купување! Ве очекуваме!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *