Macedonian Society Of Physiotherapists

Гостување на Претседателот на МФЗ во Сител Вестите

Гостување на претседателот на Македонско физиотерапевтско здружение Дипл.Физиотерапевт Блаже Арсов во вестите на Сител телевизија

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *