Macedonian Society Of Physiotherapists

Гостување на Претседателот на МФЗ на Алсат ТВ

Претседателот на здружението гостуваше  во  Утринската Програма (Dite e Re)  на Алсат ТВ  .

Се збореше на тема:” Физиотерапија ”

Видеото можете да го погледнете на следниов линк: https://youtu.be/xdiJ5JpLOfQ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *