Macedonian Society Of Physiotherapists

Гостување на Олгица Димитров на тв24

Гостување на Олгица Димитров дипл.Физиотерапевт член на Македонско физиотерапевтско здружение вработена во Жан Митрев Клиника.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *