Macedonian Society Of Physiotherapists

Бесплатен вебинар “Респираторна физиотерапија и решенија за намален белодробен капацитет”

 
Колешката Олгица Димитров Дипл.Физиотерапевт од Жан Митрев клиника на 27.04.2023 одржа бесплатен вебинар на тема Респираторна физиотерапија и решенија за намален белодробен капацитет наменет за сите кои имаат респираторни проблеми но во исто време овој вебинар може да служи и како запознавање со оваа тема за сите физиотерапевти кои сакаат да се занимават со овој тип на физиотерапија  .
 
Вебинарот ќе биде достапен бесплатно за сите наши колеги до 05.05.2023 на следниот линк https://event.webinarjam.com/login/z2w6gu4ukbncxkho
 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *