Macedonian Society Of Physiotherapists

Аријан Селмани

Колегата Аријан Селмани како член на извршниот одбор беше претставник на Македонското физиотерапевтско здружение на Првиот Меѓународен конгрес на физиотерапевти во Приштина, Косовo во периодот од 19-20 октомври 2018 година. Воедно колегата се обрати на присутните со две свои презентации на тема “Физиотерапија кај Цистична Фиброза” и “FMS – Therapy of Future”

Anëtari i Bordit Drejtues të Shoqatës Maqedonase të Fizioterapisë me pjesëmarjen e tij në Kongresin e parë Ndërkombëtar të Fizioterapisë në Kosovë ,Me temat: “Fizioterapia dhe Fibroza Cistike”; “FMS terapia e ardhmërisë ”

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *